chipsabstinens

Har testat på LCHF snart en hel månad. Min kompis uppe i Lule lever efter LCHF och hon har gått ner 14 kg på några månader, så jag blev själv lite nyfiken på hur en diet där man får äta sig mätt och äta fet mat dessutom kan få en att gå ner i vikt.

Vet dock inte om denna månad av LCHF-ätande har gett resultat eller om denna livsstil är något för mig. Enda skillnaden jag märkt är att jag är mindre svullen och degig typ. Kanske har gått ner något kilo men inget märkvärdigt.
Saknar chips alldeles för mycket också. Fick abstinens nu i helgen, jag var så jäkla nära till tårar. Fast jag var stark och lät bli, medans Pontus och Simon satt med varsin chipspåse och mosade.
MEN jag har hittat ett substitut. Jag bakar när jag har varit sugen på något och allt enligt LCHF. Visst, det smakar inte exakt som vanliga bakverk men det är inte fy skam heller.

Ger det 12 dagar till sen kan jag ju iallafall säga att jag testat. Eller åtminstone äta mer kolhydrater på helgerna (CHIPS ♥) för tycker ändå att jag äter för mycket kolhydrater annars så lite kan jag ju tagga ner på. Min kropp är liksom byggd på mackor.

Och när jag ändå pratar om mackor så bakade jag LCHF-frallor idag som jag nyss kastade i mig.